От началото на настоящия сезон Анди Мъри не спира да демонстрира

...
От началото на настоящия сезон Анди Мъри не спира да демонстрира
Коментари Харесай

Как, ако не след обрат: Борбен Мъри намери място на първи 1/2-финал от 8 месеца насам!

От началото на настоящия сезон Анди Мъри не стопира да показва забележителния си борбен дух и след превъзходните обрати на Аустрелиън Оупън, реализирани над Матео Беретини и Танаси Кокинакис, британецът придвижи отличните си изяви и на АТР 250 конкуренцията в Доха, където на старта избави 3 мачбола против Лоренцо Сонего, а през днешния ден си подсигурява място в полуфиналната фаза.

Едва ли някой ще бъде сюрпризиран от обстоятелството, че и днешната победа на сър Анди пристигна след поврат, този път над международния №170 Александър Мюлер. Французинът, който потегли от квалификациите, започва мача доста безапелационно и завоюва откриващата част, само че след това трикратният първенец от Шлема пое цялостен надзор върху протичащото се на корта и отпусна единствено три гейма повече на своя съперник, с цел да победи с крайното 4:6 6:1 6:2.

Така сър Анди резервира съвършената си успеваемост в решителни сетове от началото на годината (5-0) и се класира за полуфиналите на АТР шампионат за първи път от 6 месеца насам, като в борбата за място на финала ще се изправи против четвъртфиналиста от Аустрелиън Оупън Иржи Лехечка.

TRADEMARK ANDY
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР